De reguliere mondzorg is, aangepast, hervat.

Vanaf maandag 17 maart is de praktijk gesloten geweest voor reguliere mondzorg in verband met de uitbraak van het Corona virus. Er is de afgelopen weken nagedacht over het verantwoord hervatten van de reguliere zorg en daar willen we u graag van op de hoogte brengen. De reden dat de mondzorg weer hervat zal worden is tweeledig. Enerzijds loopt de achterstand voor tandheelkundige zorg onverantwoord op en anderzijds zijn tandartspraktijken gewend om met een infectiepreventieprotocol te werken. Hierdoor is onze praktijk met enkele aanpassingen veilig voor patiënten en medewerkers.

Voor uw en onze veiligheid gaan we, zolang als dit nodig is, de patiëntenstroom halveren. Elke morgen van 8.00 tot 13.00 werkt een tandarts met een assistente en elke middag van 13.00 tot 18.00 uur werkt een tandarts met een assistente. Op deze manier zijn er veel minder mensen in de praktijk aanwezig, waardoor we ons kunnen houden aan de anderhalve meter regel. Een gevolg hiervan is wel dat de beschikbare behandeltijd minder is. Hierdoor zullen wij minder urgente afspraken, in overleg met u, moeten uitstellen. Door de nieuwe dagindeling zullen ook veel afspraken verplaatst moeten worden.

Het spreekt voor zich dat afspraken alleen gemaakt kunnen worden en door kunnen gaan als u gezond bent en u, of uw huisgenoten, geen corona gerelateerde klachten heeft.

We hopen dat het u in deze moeilijke tijd goed gaat en nemen binnenkort contact met u op als u een afspraak had staan of heeft staan.