informatie

Algemene informatie over onze praktijk

Tarieven:

Wij hanteren de landelijk vastgestelde uniforme tarieven. Informatie over verzekering en tarieven vindt u hier.

Nieuwe patiënten:

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan. Om u aan te melden bij de praktijk belt u ons even of vult u het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Antwoorden op vragen die ons veel gesteld worden vindt u hier.

Tandheelkundige partners:


Kwaliteitsregister Tandheelkunde en Klachtenregeling:

Wij zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandheelkunde. Tandartsen worden door de overheid nog niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing voor het behoud van hun bevoegdheid. Tandartsen kunnen zich vrijwillig aanmelden bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Dat maakt inzichtelijk of tandartsen na hun afstuderen hun vak wel bijhouden. Zo weet u zeker dat u profiteert van de nieuwste tandheelkundige technieken en actuele ontwikkelingen in de mondzorg.
Met een KRT-registratie laat een tandarts zien dat hij/zij niet alleen bevoegd is, maar ook bekwaam is en inspanningen verricht om dat te blijven.

Als u tevreden bent laat het anderen weten, ook via de beoordelingssites.

Mocht er, ondanks onze inspanningen, toch een reden zijn voor een klacht, bespreek dat dan eerst met ons. Wij zullen er alles aan doen de klacht op te lossen en als dat niet lukt u de weg te wijzen naar de klachtencommissie van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde).

Cookies en privacyverklaring

Klik hier voor onze cookies en privacyverklaring.

Een nieuw logo

Na 25 jaar was het wel eens tijd voor een nieuw logo. Het oude logo was een combinatie van een hartslag en de vorm van een kies. Dit om aan te geven dat tandheelkunde ons aan het hart gaat.
Het nieuwe logo heeft ook een afbeelding van een kies met daarin een gedeeltelijke uitsparing van een hart. Dit geeft wederom onze passie voor tandheelkunde aan maar de uitstraling is wat minder zakelijk en wat vrouwelijker. Dat past goed bij het feit dat de praktijk sinds september 2018 versterkt is door Louise Douma en Annemarie Schokkin.
Het logo is ontworpen door Monique van Helden van GRAPHX 66.

 

Het oude logo (1992):

Het nieuwe logo (2017):