reviews

Dit vinden onze patienten van ons

Reviews gegeven op Zorgportaal en Google

E. van T.

Vanaf de afspraak (precies op juiste tijd) is alles meer dan goed verlopen. Duidelijke uitleg waarbij overleg van 2 kanten mogelijk is. Er wordt tijd genomen voor planning, opties en (on)mogelijkheden. Bij naweeën m.b.t. de behandeling wordt onmiddellijk opgetreden en geholpen. Kleinschalige praktijk met korte lijntjes; prima. Hulde voor klantgericht denken en service (geldt voor het hele team). Ga er ontspannen naar toe, ook bij meervoudige ingrepen. Ben er al vele jaren patiënt en blijf dat zeker ook. 
/ review

Lucile van Frankfoort

Ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar patiënt van deze tandarts. Ik rijd van Rotterdam naar Oss voor een behandeling. Dit omdat ik bij tandarts Douma en zijn team in goede handen ben. Hij is rustig en vakbekwaam en legt goed uit wat de behandeling inhoudt en wat ik kan verwachten. Zijn team bestaat uit prettige en vakbekwame medewerkers. Ik hoop nog een poos patiënt te kunnen blijven. 
/ review

Shevenna Selder

Bij praktijk Douma werken vakmensen met oog en oor voor de klant. Deskundige respectvolle begeleiding, een verademing.   
/ review

Monique van Helden-Gerritsen

Ik ben sinds een jaar bij tandarts Louise Douma. Een jonge tandarts die heel goed weet wat ze doet, heel gedecideerd te werk gaat, duidelijk uitlegt en altijd op tijd is. Wat mij betreft een tandarts zoals je die het liefste wilt. 
/ review